Laboratorul pentru Analiza Războiului Informațional și Comunicare Strategică (LARICS) organizează a patra ediție a programului de internship adresat studenților și masteranzilor din cadrul facultăților de sociologie, istorie, jurnalism, studii de securitate, comunicare, științe politice, relații internaționale, sau din domenii conexe.

Primele echipe ale stagiarilor LARICS au participat în mod activ la discuții despre  cultura de securitate, tehnici de identificare a știrilor false, geopolitica neîncrederii, securitatea cibernetică, precum și modul în care se studiază narațiunile strategice. De asemenea, respectând modelul dezvoltat în cadrul laboratorului, stagiarii au analizat subiecte internaționale de actualitate cu relevanță pentru spațiul de referință, o parte dintre analize fiind publicate pe site, precum și pe blogul LARICS.

Pentru a aplica, este necesar să trimiteți următoarele documente într-un singur  pdf, la adresa office@larics.ro

 

Aplicațiile vor fi acceptate până duminică, 3 noiembrie 2019. După verificarea acestora, persoanele selectate vor participa la un interviu  în data de 4 noiembrie 2019.

Internshipul se va desfășura în perioada 6 noiembrie2019 – 18 decembrie 2019. Întrucât această ediție se desfășoară în timpul anului universitar, programul de lucru al internilor este flexibil, însă este necesară prezența în două zile pe săptămână.

Stagiarii interesați de formarea profesională în această direcție vor avea posibilitatea de a:

 

  • participa activ la acțiunile inițiate de LARICS;
  • realiza analize publicate pe site;
  • interacționa cu specialiștii și experții laboratorului;
  • lucra cu persoane cu interese similare;
  • dezvolta colaborări pe termen lung.