Termeni și condiții

Site-ul www.larics.ro este proprietatea Asociatei ”Laboratorul de Analiza a Razboiului Informational si Comunicare Strategica (LARICS)”. Acest text stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi utiliza acest site, denumit în continuare LARICS.

Utilizarea site-ului şi accesul la serviciile sale presupun acceptarea acestor termeni şi condiţii, precum şi a consecinţelor lor.

Prin termenul de utilizator se înţelege orice persoană fizică sau juridică, din România sau din afara României, care accesează site-ul LARICS.

Acces

Utilizatorul are dreptul să folosească acest site pentru a vizualiza informaţiile publicate aici în format text, foto, video, audio ş.a. Utilizarea site-ului în alt scop este interzisă.

Proprietate intelectuală

Conţinutul şi design-ul site-ului www.larics.ro sunt proprietatea Asociatei ”Laboratorul de Analiza a Razboiului Informational si Comunicare Strategica (LARICS)”, sau, dacă e cazul, a unor terţi cu care această firmă are contracte de parteneriat. Acestea sunt protejate prin legislaţia română privind drepturile de autor şi drepturile conexe.

LARICS vă invită să vizualizaţi, imprimaţi sau distribuiţi materiale de pe acest site doar în scopuri personale. Este interzisă reproducerea parţială sau integrală, precum şi modificarea vreunui material de pe site, fără acordul scris al LARICS.

Cererile de utilizare a conţinutului pot fi trimise la adresa de e-mail office@larics.ro

În cazul în care consideraţi că un material de pe site-ul LARICS vă încalcă drepturile sau vă lezează în vreun fel, vă rugăm să ne scrieţi la adresa precizată mai sus. Administratorii LARICS vor lua măsurile care se impun în conformitate cu dispoziţiile legale.

LARICS sau partenerii săi pot furniza, prin intermediul site-ului, link-uri către alte pagini sau resurse web sau poze cu informatii publicate pe acestea. LARICS nu răspunde de forma, conţinutul, reclamele sau alte materiale publicate pe site-urile respective.

Reguli de utilizare

Sunt interzise:

  • încercarea de a interveni în conţinutul site-ului LARICS, modificarea sau ştergerea oricărui fragment aflat pe site.
  • testarea sau verificarea sistemelor de securitate informatică ale LARICS, precum şi accesarea zonelor care nu sunt publice de pe serverele de hosting ale LARICS.
  • folosirea oricăror adrese de e-mail publicate pe site-ul LARICS pentru liste de e-mailuri sau pentru trimiterea de e-mailuri în scopuri comerciale.

Încălcarea acestor reguli atrage după sine răspunderea civilă şi penală.

Colectarea de informaţii

LARICS colectează informaţii despre utilizatorii săi din traficul înregistrat de serverele de hosting şi prin intermediul cookie-urilor. Este posibil ca reţele sau agenţii de publicitate online cu care LARICS se află în parteneriat să utilizeze cookie-uri cu scopul de a-şi adapta mesajele la profilul dumneavoastră.

Comentarii

Din dorinţa de a oferi o experienţă de navigare cât mai plăcută şi pentru a nu permite manifestări care deseori depăşesc nu doar bunul simţ, ci şi limitele legale, administratorii LARICS au decis să nu permită comentariile pe site.

Utilizatorii îşi pot expune opiniile privind conţinutul site-ului pe toate reţelele de socializare unde LARICS deţine un cont oficial.

Absolvirea de răspundere

Utilizarea acestui site se face pe propria răspundere. Acceptând aceste condiţii, sunteţi, implicit, de acord că LARICS se absolvă de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect.