Joi, 2 martie, anul curent, în Sala de Consiliu a Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București (Bulevardul Schitu Măgureanu nr. 9, sector 5, București), s-a desfășurat dezbaterea: „Doctrine de Securitate și Război Informațional”.

Evenimentul a fost organizat de Fundația Universitară a Mării Negre (FUMN), Masterul Studii de Securitate și Analiza Informațiilor și Laboratorul de Analiză a Războiului Informațional și Comunicare Strategică.

Dezbaterea a fost moderată de președintele FUMN și coordonatorul masterului, prof. univ. dr. Dan Dungaciu, iar la discuție au luat parte Iulian Chifu, președinte al Centrului de Prevenire a Conflictelor și Early Warning, conf. univ. dr. Darie Cristea (Masterul Studii de Securitate-Analiza Informațiilor), prof. univ. dr. Victor Matei (Masterul Studii de Securitate-Analiza Informațiilor), Petrișor Peiu (coordonator al Departamentului Analize Economice FUMN) și George Scarlat (coordonator al Departamentului Studii Estice FUMN).

În cadrul evenimentului au fost prezentate lucrări din Colecția Studii de Securitate a Editurii Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale „Ion I. C. Brătianu”, precum și activitatea Laboratorului de Analiză a Războiului Informațional și Comunicare Strategică.

La dezbatere au participat studenți, masteranzi și doctoranzi din cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială.

URMĂRIȚI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A DEZBATERII AICI.

Foto grafii eveniment: