SUSȚINE PROIECTUL LARICS ROMANIA

Donează prin cont bancar

ASOCIATIA LARICS

CONT RON: RO79INGB0000999910517781 / ING BANK

 

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Ne puteți susține si prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit, completând Declarația 230 și trimițându-l la administrația fiscală de care aparțineți, până la 25 mai 2021. Puteti gasi aici si explicatii despre modul de completare, dar si intrebari frecvente.

Putem depune si noi formularul in numele vostru, daca il primim completat in original la adresa: Asociatia LARICS, Iuliu Maniu 1-3, Corp A, et. 7, sector 6, București, 061071. Din Bucuresti il putem prelua noi personal, va rugam sa ne scrieti in acest sens la office@larics.ro.

 

Redirecționează 20% din impozitul pe profit

Poți sponsoriza Asociația LARICS prin redirecționarea a 20% din impozitului pe profit datorat de SRL-ul tău, practic fără nici un cost pentru tine.

În funcție de forma persoanei juridice pe care o deții ne poți ajuta astfel:

  • SRL-urile pot redirecționa trimestrial sau anual 20% din impozitul pe Profit (dar nu mai mult de 0.75% din Cifra de afaceri)
  • Microîntreprinderile pot redirecționa trimestrial 20% din impozitul pe Venit
  • PFA-urile pot redirecționa 5% din Venitul net

Trimite-ne datele companiei tale pe office@larics.ro si iți vom raspunde imediat cu un model de contract de sponsorizare pentru donația ta.

Pentru a beneficia de facilitățile fiscale aplicabile acțiunilor de sponsorizare, contribuabilii, indiferent de regimul fiscal aplicabil, pot efectua sponsorizări până la data de 31 decembrie a anului curent – ceea ce înseamnă că atât contractul de sponsorizare, cât și donația în sine trebuie să fie realizată până la sfârșitul anului.

Mai multe detalii aici în funcție de entitea juridică ce face sponsorizarea.