CONTACT

DIRECTOR PROGRAME LARICS: MĂDĂLINA BACAIM, EMAIL: madalina.bacaim@gmail.com

COORDONATOR INTERNSHIP LARICS: CRISTINA IVAN, EMAIL: internship@larics.ro

SECRETAR LARICS: Mara Stroescu, EMAIL: office@larics.ro

TELEFON/FAX: +40 21 316 96 61

ADRESA POȘTALĂ:
Iuliu Maniu 1-3, Corp A, et. 7, sector 6, București, 061071

Asociatia ”Laboratorul de Analiza a Razboiului Informational si Comunicare Strategica (LARICS)”

Cod de inregistrare fiscala: 38445308

LARICS funcționează în sediul Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale „Ion I. C. Brătianu” (www.ispri.ro), care este situat la etajul 7 al clădirii Complexului LEU (Corp A) de pe Bulevardul Iuliu Maniu. Accesul este asigurat de toate tipurile de mijloace de transport in comun – autobuze, tramvaie, troleibuze, metrou. Astfel, este asigurată o legătură ușoară cu centrul (Universitate, Piața Unirii), Gara de Nord, cartierul Drumul Taberei, Autogara Militari (autostrada Bucuresti – Pitesti), Casa Presei Libere (șoseaua București-Ploiești).

PUTEȚI SĂ NE TRIMITEȚI UN MAIL AICI

15 + 13 =

Opiniile sau articolele publicate pe site-ul larics.ro nu reflecta in niciun fel pozitia institutiei si exprima exclusiv pozitia autorilor, care sunt raspunzători pentru ele. Singurele texte care reflecta pozitia institutiei sunt comunicatele oficiale semnate si asumate ca atare.

SUSȚINE PROIECTUL LARICS ROMANIA

Conținutul nostru editorial este gratuit, însă n-ar fi posibil fără oamenii care ne susțin. Micile tale donații ne arată ca apreciezi munca noastră și ne ajută să continuăm activitatea organizației. Contribuie și tu!

SUSȚINE